Zápis z jednání výboru 8.3.2016

11.03.2016 18:53

Výborová schůze 8.3.2016

 

Odměny výboru:

Poslat všem na účet. Danči Matýškové na víc 600,- Kč za práci pokladníka za půl roku.

 

Renča Kolomazníková:

dotáhnout vyúčtování za lednové závody (má zálohu). Dostala vzor vyúčtování od Danči, mluvila s Dančou i Kristýnou a zatím vyúčtování nemáme. Kristýna se s ní domluví a dodělají vyúčtování, pak nás bude informovat.

 

Poplatek za halu - Míša Tejčková:

Míša poslala omylem platbu 5.600,- Kč na jiný účet než je náš. Teď zařizuje s bankou, aby majitel účtu peníze vrátil. Domluveno, že bude tuto částku od 05/2016 klubu splácet. Kristýna domluví přesná data splátek a bude nás informovat.

 

Zvýšení odvodů (stropu) výcvikářů a zvýšení odvodů za nečleny:

Jarča navrhovala zvednout strop – odsouhlasen kompromis-částka 2.500,- Kč. Kača navrhuje zvýšení odvodů za nečleny ze 40,- Kč na 50,- Kč – výbor odsouhlasil. Kača bude informovat ostatní výcvikáře.

 

Zvýšení startovného:

Návrh na zvýšení startovného našich akcí. Nejdříve je potřeba zjistit, jak se pohybují ceny startovného u jiných klubů. Všichni z výboru zjistí nějaké ceny, abychom mohli porovnávat a stanovit ceny nové.

 

Pronájem placu na ND:

Návrh na částce 500,- Kč/hodina pro externisty.

 

Rozpočty na akce:

Pro lepší výdělečnost akcí, které pořádáme, je dobré, aby byly před konáním akce propočítány náklady a příjmy. Tedy vytvořen rozpočet na akci. Kristýna bude členům s rozpočtem pomáhat. Akce by tedy měly jít přes Kristýnu. Kristýna nabídne svou pomoc na členské schůzi 17.3.2016.

 

Agiliťáci:

nákup překážek se zatím odkládá, prioritu má záchod a bouda na ND.

 

Záchranářské překážky:

Nákup obstará Anička a Jarča.

Na ND máme konstrukce – Radar dodělá-viz.MZŘ příloha (i kdyby nevyhovovaly na zkoušky)

 

Nový jednatel:

Danča končí funkci jednatele a konči v klubu. Jako nová jednatelka je navržena Nicole Wieznerová. Je to odsouhlaseno výborem. Hlasování proběhne na členské schůzi 17.3.2016. Nicole se domluví s Dančou Matýškovou na zaučení.

 

Přidělování práv na týmových stránkách:

Práva bude přidělovat Kristýna, na předání se domluví s Dančou.

 

Stanovy klubu:

Ve stanovách máme chyby. Jarča poprosila Jitku o pomoc. Ta nám stanovy opraví (uděláme je co nejjednodušší). Janča dodá papír o změně názvu z Pedigree na KK VFU.