Členská schůze 7.9.2009

07.09.2011 20:54

Cílem schůze bylo projednat osud KK VFU, jelikož areál, který cvičák pro svůj provoz doposud v rámci univerzity využíval, bude k 1.11. 2009 předán stavbě.

 

Kotce a odkládačky budou přesunuty na náhradní místo v areálu VFU.

K výcvikům může klub využívat travnaté plochy paralelní s ul. Chodská. Je nutné zde dodržovat absolutní pořádek a klid - psi zde v žádném případě nemohou obtěžovat déletrvajícím štěkotem!

 

O průběhu přesunu kotců, odkládaček, překážek a dalšího vybavení klubu budete výborem včas informováni. Po dobu přesunu bude nezbytné, aby pronajímatelé kotců své kotce vyklidili a psy si umístili mimo cvičák. Osobní věci z klubovny si můžete začít odnášet již nyní.

 

Jelikož prostory našeho nového působiště znemožňují výcvik obran a agility, snažíme se v současné době najít náhradní řešení pro tyto sporty.

 

Členové Iveta Podloucká, Veronika Otýpková a Lucie Gabrielová přislíbily svou aktivitu při hledání vhodného pozemku pro výcvik agility v rámci KK VFU. Jednatelka klubu, Martina Škovroňová, se pokusí vyjednat s Klinikou chorob koní možnost využívání jízdárny.

Prosím, pokud byste vy, kteří jste se schůze nezúčastnili, mohli být v této věci nápomocni, dejte nám vědět.

 

Máte-li jakékoliv další dotazy, kontaktujte Zuzanu Fišerovou (prosím, jedině telefonicky) nebo Petru Drbošalovou.

 

Zápis zpracovala dne 7.9. 2009 Zuzana Fišerová.